Trending

Hoe groot is het Legioen van Feyenoord?

Hoe groot is het Legioen van Feyenoord?

Het Legioen is de officiële supportersclub van Feyenoord. Als lid van Het Legioen steun je de club en profiteer je van vele exclusieve voordelen, waaronder 15% korting in de Fanshops. Al ruim 66.000 Feyenoord-supporters hebben zich inmiddels aangemeld.

Wat kost lidmaatschap Feyenoord?

1908 is het oprichtingsjaar van Feyenoord en voor €19,08 verzeker je je van alle voordelen van de vereniging, zonder het supportersmagazine Hand in Hand.

Hoeveel Feyenoord supporters zijn er?

Feyenoord
Aantal leden
Aantal velden
Voorzitter Toon van Bodegom
Clubeigenaar 70% Stichting Continuïteit Feyenoord 30% Vrienden van Feyenoord

Waar vind ik relatienummer Feyenoord?

De kortingscode die gebruikt wordt, is je relatienummer. Dit nummer bestaat uit 7 of 8 cijfers, Voorbeeldcode: 01 234567 00 1 Je vindt deze code achterop je Seizoenkaart, Legioenpas of Kameraadjespas.

Hoeveel KNVB Bekers heeft Feyenoord?

De voetbalclub is een van de drie traditionele topclubs in Nederland. Feyenoord won vijftien keer het landskampioenschap, dertien keer de KNVB beker, één keer de Europacup I, twee keer de UEFA Cup en één keer de wereldbeker.

Is Feyenoord wel eens gedegradeerd?

Het voetbal was slecht, de club kwam aanvankelijk nog tot een derde plaats in de 3 seizoenen 1984/1985 tot en met 1986/1987, maar vanaf het seizoen 1987/1988 ging het in sneltreinvaart bergafwaarts. In de seizoenen 1988/89 en 1989/90 vocht het zelfs tegen degradatie en er kwam weinig publiek naar de Kuip.

Hoe noem je een Feyenoord supporter?

De supporters van Feyenoord staan ook wel bekend als Het Legioen.

Wat zijn de clubkleuren van Feyenoord?

Feyenoord is een professionele voetbalclub uit Rotterdam en is opgericht in 1908. Feyenoord staat erom bekend de ‘club van het volk’ te zijn. De thuisbasis van de club is de Kuip. De clubkleuren van Feyenoord zijn rood-wit.

Hoeveel keer landskampioen Ajax?

Ajax wordt kampioen van Nederland. Het is de 35e landstitel in de clubhistorie. Net als in het seizoen 2018/2019 loodst trainer Erik ten Hag zijn Ajacieden naar een nieuwe dubbel: na de beker is ook de titel een prooi voor Ajax!

Waar Feyenoord is zijn wij?

Feyenoord Rotterdam is een Nederlandse profvoetbalclub uit het Zuid-Hollandse Rotterdam, opgericht op 19 juli 1908, die uitkomt in de Eredivisie. De stadionclub wordt vaak betiteld als de club van het volk. De thuisbasis is Stadion Feijenoord, dat in de volksmond De Kuip wordt genoemd.

Is een seizoenskaart overdraagbaar?

Ja, een Seizoenkaart is bij thuiswedstrijden overdraagbaar aan personen die in dezelfde prijscategorie vallen als de eigenaar van de kaart.

Hoeveel KNVB Bekers heeft PSV?

PSV (voetbalclub)

PSV
Begroting € 78,5 miljoen
Competitie Eredivisie (2021/22)
Prijzen Landskampioenschap: 24x KNVB Beker: 9x Johan Cruijff Schaal: 12x Europacup I: 1x UEFA Cup: 1×
Website www.psv.nl