Helpful tips

Wat kost weekend Beekse Bergen?

Wat kost weekend Beekse Bergen?

Dagprijzen

Kassa prijs Online prijs
Dagkaart kinderen tot 3 jaar gratis gratis
Dagkaart vanaf 3 jaar €9,95 p.p. €8,95 p.p.
Uitrijticket €6,00 per stuk €6,00 per stuk

Hoeveel zwembaden heeft Beekse Bergen?

Zwemmen in de omgeving Tijdens je verblijf kun je twee keer gaan zwemmen Laco Hilvarenbeek (binnenbad/wedstrijdbad) of Recreatiebad Stappegoor (binnen- en buitenbad met glijbanen en stroomversnelling).

Heeft Beekse Bergen een zwembad?

Als je verblijft op Vakantiepark Beekse Bergen dan is een keertje zwemmen in het Junglebad een prima idee. Het overdekte zwembad is namelijk erg leuk. Vooral voor kinderen!

Waar is de Beekse Bergen?

Safaripark Beekse Bergen is een dierenpark dat ligt tussen Tilburg en Hilvarenbeek in de gemeente Hilvarenbeek in de Nederlandse provincie Noord-Brabant.

Wat is er momenteel te doen in Safari Resort Vakantiepark Beekse Bergen?

Safaripark & Speelland Beekse Bergen, Dierenrijk, ZooParc Overloon, AquaZoo Leeuwarden en Luchtvaartmuseum Aviodrome zijn namelijk weer geopend. Daarnaast is er op de vakantieparken zelf ook genoeg te beleven.

Wat kost de Beekse Bergen?

Dagprijzen Safaripark Wist je dat je met het entreeticket alle Safari’s kunt doen; wandelsafari, bootsafari en autosafari. Kassa prijs: €24,00 p.p. Online prijs: €21,50 p.p. Kassa prijs: €27,00 p.p.

Is Safaripark Beekse Bergen leuk in de winter?

Winter safari bij Beekse Bergen Het Safaripark is één van de leukste plekken om deze winter te zijn. Je kan als gast namelijk op meerdere safari’s gaan en de wilde dieren van dichtbij bewonderen.

Is Speelland open?

1964
Playland Beekse Bergen/Opened

Wat is afgebrand Beekse Bergen?

Er is geen brand geweest bij Safari Resort Beekse Bergen, daarom zijn er geen gevolgen voor je verblijf en kun je alle faciliteiten gebruiken. Bekijk hier wat er mogelijk is tijdens je verblijf op Safari Resort Beekse Bergen. Kan ik zwemmen in het Victoriameer op het Vakantiepark of bij Speelland?

Hoeveel huisjes Beekse Bergen?

Resort Beekse Bergen: 425 lodges, nagebootst maanlicht en brullende leeuwen.

Hoe groot is de Beekse Bergen?

Het outdoorterrein van Beekse Bergen is 40 hectare groot en bestaat uit uitgestrekte zandvlaktes, bosgebied, grote grasvelden en nog 70 hectare water.

Is Beekse Bergen open?

1968
Beekse Bergen/Opened