Miscellaneous

Wat verdient directeur GGZ?

Wat verdient directeur GGZ?

Gemiddelde maandelijks-salaris voor Algemeen Directeur (m/v) bij GGZ Rivierduinen in Nederland is ongeveer € 7.273, wat 36% boven het nationale gemiddelde ligt. Salaris-informatie komt van 7 gegevens rechtstreeks verzameld van medewerkers, gebruikers en vacatures op Indeed gedurende de laatste 36 maanden.

Hoeveel verdient ziekenhuisdirecteur?

Wat verdient een ziekenhuisdirecteur? De gemiddelde Vlaamse ziekenhuisdirecteur van een algemeen ziekenhuis verdient zo’n 250.000 euro bruto per jaar. Officieel, is dat zo’n 5.145 euro netto per maand. Veel, maar een directeur van een groot ziekenhuis doet het al gemakkelijk met zo’n 100.000 euro per jaar meer.

Wat verdient een bestuurder?

Het gemiddelde salaris voor een bestuurder (m/v) in Nederland is € 5.294 per maand.

Wat verdient een voorzitter Raad van Bestuur ziekenhuis?

Louise Gunning (AMC) ging van ruim drie ton naar 294 duizend euro, Onno Buruma en Ferry Breedveld (LUMC) leverden bijna twee procent in e kwamen uit op 285 duizend euro, Guy Peters (azM) ging van 290 naar 279 duizend euro, Geert Blijham (UMCU) kwam uit op 260 tegenover 286 duizend euro een jaar eerder en Elmer Mulder ( …

Wat verdient een Teamcoordinator?

Een teamleider in Nederland verdient gemiddeld € 3.270 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.780 (laagste) tot € 3.765 (hoogste). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Wat verdient een bestuurder van een ziekenhuis?

Het salaris is doorgaans in overeenstemming met de zwaarte van de functie. Het bedrag is in de publieke sector vastgelegd in de CAO en ligt rond de €6300.

Hoeveel verdient een ziekenhuis manager?

Het salaris van een zorgmanager hangt erg af van de zorginstelling waar hij werkt. Het varieert tussen de 2560 euro bruto per maand en 5280 euro bruto per maand. In sommige instellingen kunnen er ook bonussen geïnt worden.

Wat verdient een bestuurder onderwijs?

Uit een jaarlijks overzicht van het ministerie blijkt dat veel bestuurders in het hoger onderwijs goed voor zichzelf zorgen. Acht wo-bestuurders en twee hbo-bestuurders verdienden in 2019 meer dan het ministerssalaris van 194.000 euro (inclusief onkosten- en pensioenvergoeding).

Wat verdient een directeur bestuurder?

Het landelijk gemiddelde salaris voor een Directeur bestuurder in Nederland is € 83.731 per jaar.

Wat verdient een raad van toezicht?

Het gemiddelde salaris voor een lid raad van toezicht (m/v) in Nederland is € 2.079 per maand.

Hoe kom je in een raad van toezicht?

Praat met ervaren toezichthouders en deel jouw interesse in de rol. Door in je directe omgeving te praten over jouw interesse vergroot je de kans dat relaties jouw naam noemen en aan je denken op het moment dat er een vacature is. Je kunt ook actief op zoek gaan naar vacatures en solliciteren.

Wat verdient een verkoopleider?

Gemiddeld salaris per beroep

Functie Min.
49. Divisiecontroller 89.200
50. Regionaal Korpschef Middelgroot Korps 77.000
51. Managerit 87.900
52. Verkoopleider 74.500